~   www.koirakirjat.com   ~
Takaisin
alkuun...
  Kommentit, lisäykset...

  Tätä sivustoa päivitetään mahdollisimman usein ja tietolähteenä käytetään Finnaa, joka on Suomen museoiden, kirjastojen ja arkistojen yhteinen tietokanta.

Vanhempia kirjoja täältä edelleen puuttuu, varsinkin niiden kansikuvia ja takakannen tekstejä, mutta lisäilen niitä tietojen karttuessa. Puuttuvat kansikuvat ovat myös tervetulleita. On suotavaa skannata kuva 72 dpi tarkkuudella korkeuteen 280 pistettä, jolloin se on samaa kokoa kuin muutkin sivuston kuvat. Mikäli et onnistu säätämään skannerin asetuksia, muullainenkin kuva kelpaa, muunnan sen kyllä tarvittaviin mittoihin.

Vaikka yritänkin pysyä ajantasalla koirakirjamarkkinoiden suhteen, luultavasti täältä kuitenkin puuttuu kirjoja, joitakin kirjoja on kenties sijoitettu väärän otsikon alle jne. Jotta tämä sivusto palvelisi entistä paremmin kaikkia koiraharrastajia, ovat Sinunkin kommenttisi tervetulleita!

Laita siis meiliä koirakirjat (ät) gmail.com -osoitteeseen.Jos sinusta on mukavaa lisätä omien kotisivujesi linkkikokoelmaan www.koirakirjat.com, kiitän ja kumarran, sillä apusi tämän sivuston tunnetuksi tekemisessä on tervetullutta. Mitään linkittämislupaa ei sen kummemmin tarvitse pyytää.